pBel ons:  0316 525 025

Vastgoed Advies

VASTGOEDADVIES

Als onafhankelijk adviseur en kennisbaken binnen diverse organisaties zorgen wij voor het scheiden van de controlerende en uitvoerende machten.(Trias politica) Dit zou voor iedere vastgoedorganisaties een must én basis moeten zijn om de vastgoedportefeuille, binnen de vooraf gezamenlijk bepaalde kwaliteit (KPI) en budgetten (MJOB), succesvol te beheren.

Wij zijn voorstander van het resultaat gericht samenwerken (RGS), maar dan wél in een gecontroleerde omgeving, waar risico`s transparant beheerst worden. Door het leveren van onze brede expertise en praktische knowhow, die normaal vooral bij de uitvoerende partij ligt, kunt u nu de regie op resultaat en het eigenaarschap volledig in eigen hand houden.

Als bruggenbouwers tussen opdrachtgever en –nemer kunnen wij onze ervaringen, reeds bewezen concepten en ons landelijk netwerk op verschillende plaatsen binnen uw organisatie inzetten. Wij koppelen daarbij de onderhoudsscenario, dagelijks onderhoud (DO) en planmatig onderhoud (PO), waar wenselijk aan de gewenste duurzaamheidsopgave.

Vastgoedadvies