pBel ons:  0316 525 025

PROFREMA ALS SCHAKEL | DE BRUGGENBOUWERS TUSSEN OPDRACHTGEVER EN -NEMER!

Profrema maakt netwerken ten gelde en bespaart op uw kostenhuishouding.

Over Profrema

ORGANISATIE MOTIVATIE
Als full-serviceorganisatie maken wij het verschil voor u als opdrachtgever. Dit doen wij door met een team van ervaren specialisten uiteenlopende diensten aan te bieden in de diverse branches (Schilder+, Bouw, en Vastgoed). Onze referenties zijn hierbij onze proven-concepts, die wij blijvend dynamisch innoveren. Wij zijn ambassadeur van het "omdenken” en zien daarom voor iedere organisatie eerder mogelijkheden dan onmogelijkheden om gezamenlijk tot een beter rendement te komen.
STRATEGIE EN BELEID
Profrema kent zijn oorsprong in de schilder-, glas-, en bouwbranche maar wij hebben ons de afgelopen 10 jaar doorontwikkeld tot landelijke full-serviceorganisatie zoals we vandaag de dag zijn. Onze diensten leveren we aan zowel opdrachtnemers (schilders, aannemers en VGO organisaties) als opdrachtgevers (corporaties, overheden, scholen, zorg, beleggers en gemeenten) Dit doen wij niet alleen op (technisch/ operationeel) uitvoer niveau maar ook op beleid/ strategisch asset niveau.
KENNIS TEAM
Naast het leveren van capaciteit delen wij graag onze jarenlange ervaringen met onze uiteenlopende relaties. Mede hierdoor zijn wij inmiddels geworden tot een veelgevraagd kennisbaken op uiteenlopende vraagstukken binnen verschillende lagen in de organisatie. Het kan hier naast het leveren van operationele handjes gaan tot het volledig integreren als beleids-, kwaliteits- en kennispartner binnen of naast uw bestaande organisatie.
GROEIEND SUCCES
Profrema introduceerde ruim 10 jaar geleden de Calculatie Frame methodiek in de landelijke projecten- en aanbestedingsmarkt. Deze methode, volledig transparant en kostenbesparend, is inmiddels structureel een meerwaarde gebleken voor meer dan 300 uitvoerende partijen. Naast de uitvoerende bedrijven is de methode inmiddels ook ontdekt én omarmt door opdrachtgevers, vastgoedonderhoudsbedrijven en Asset Managers. De transparantie op voorhand sluit naadloos aan bij het procesmatig werken en behalen van verwachte resultaten binnen het "gecontroleerd" RGS. Ons flexibel bedrijfsbureau ondersteund u hierbij.
DIENSTEN DOEN
Profrema kent een breed pallet aan diensten en relaties, aan zowel de opdrachtnemers als opdrachtgevers kant. Om duidelijkheid te geven hoe, wat, wanneer en waar wij acteren, hebben wij onze diensten verdeeld onder de branches Schilder+, Bouw en Vastgoed. Ook hebben we een scheiding weten te maken tussen de Technische (uitvoer), Tactische (asset) en Strategische (beleid) diensten. Deze variëren van een opname tot calculatie en van NEN conditiemetingen naar scenariobeleid en MJOP. Wij zijn een full-serviceorganisatie en kennisbaken voor de vastgoedmarkt.

Onze Werkzaamheden

 • Schilder+
 • Bouw
 • Vastgoed
 • Specials
 • Overigen

Onze Referenties

 • Rijksvastgoedbedrijf

  Profrema heeft ons als Gemeente veel werk uit handen genomen en daarmee onze organisatie op diverse vastgoedvraagstukken ontlast. Met hun duidelijke adviezen betreffende de te volgen route van aanbestedingen (ook volgens EMVI) en meerjaren budgetteringen hebben wij veel geld weten te besparen vaak tegen een zelfs hogere kwaliteit. Het is ons daarnaast meer duidelijk geworden wat we de komende jaren kunnen verwachten aan onderhoud van onze gebouwen en bijbehorende budgetten. Door de samenwerking met Profrema zal de Gemeente de kwaliteit van haar vastgoed voor de langere termijn borgen. De goede bevindingen hebben ertoe geleid om de samenwerking in de toekomst te continueren.

  Ing. Leon Brundel, Vastgoed beheer en onderhoud
 • Stichting Delta en Fluvius

  De schoolbesturen voor basisonderwijs Stichting Delta en Fluvius uit Arnhem hebben een meer dan goede ervaring met Profrema. Op het gebied van zowel aanbesteding- als directievoering op schilderwerken zijn wij als overkoepelende organisaties direct en indirect ontlast. Ook op het gebied van het meerjaren onderhoud aan schilderwerken hebben wij zeer goede ervaringen opgedaan met betrekking tot de inventarisaties van de te schilderen objecten. Duidelijke opnames, adviezen en bijbehorende bestekomschrijvingen, zijn voor ons zo compleet dat deze rapportages direct gereed zijn voor de gewenste snelle aanbestedingen. De communicatie met Profrema verloopt uitstekend men is direct, heeft kennis van meerwaarde en begrijpt goed de wensen van de opdrachtgever. Men is zeer nauwkeurig in de afhandeling wat door onze organisatie als zeer prettig en professioneel is ervaren.

  Wim Willemsen, Facilitair Beheerder

Onze Partners

 • akzo-nobel
 • unit4