pBel ons:  0316 525 025

RGS Partner Vastgoed

FLEXIBEEL BEDRIJFS BUREAU

Profrema Vastgoed maakt deel uit van een zogenaamde full service organisatie en kan, door inzet van diverse uiteenlopende expertises ook uw organisatie volledig ontzorgen. Profrema treedt hierbij veelal op als onafhankelijke partner en kennisbaak voor het naar wens onderhouden en beheren van uw vastgoed.

Omdat Profrema welbewust als controlerende- en niet als uitvoerende partij optreedt, kan men transparant en objectief adviseren richting haar opdrachtgevers. Of het nu gaat om een door u gewenste vastgoed calculatie, een advies of volledig project management (lees ontzorgen van A tot Z).

STRUCTUREEL

Naast de uitvoerende capaciteitsondersteuning bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van ons flexibel bedrijfsbureau. Binnen dit Team realiseren wij voor u een flexibele schil voor vraagstukken als implementeren van RGS en procesmatig werken, proces verander management, directie ondersteuning, strategisch beleid, etc. Onze relaties vragen steeds vaker structureel ondersteuning, daar men een strategische keuze binnen de organisatie heeft gemaakt of geen mogelijkheid ziet, om zelf deze kennis in te gaan kopen.

PROJECTMATIG

Een andere veel voorkomende variant is dat Profrema het verandermanagement van de bestaande organisaties voor haar rekening neemt . Wij begeleiden hierbij bijvoorbeeld; directies, RGS beleidsmakers, projectmanagers, uitvoerders, etc naar een nieuwe manier van werken. Hierbij infiltreren wij in de bestaande lagen waardoor de dagelijkse werkzaamheden normaal doorgang kunnen vinden.

RGS Vastgoed