pBel ons:  0316 525 025

MJOB Vastgoed

MJOB

De meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) is eigenlijk niet meer dan de financiële verdieping van het MJOP. Uit een geíntegreerde kosten database of prijstabel kunnen we op basis van de elementen en bouwdelen een financiële begroting opbouwen.

Deze kunt u in onze visie ook weer dynamisch en naar eigen wens beheren. Transparantie zorgt namelijk voor duidelijke afspraken aan de ‘voorzijde’ van uw cyclus. U bent hierdoor ook niet langer afhankelijk van de opgelegde expertise van de willekeurig uitvoerende partij. Wij adviseren hier vooral operationele Projectleiders en/ of Vastgoedmanagers.

VERDUURZAMING

Wij ondersteunen en adviseren reeds vele opdrachtgevers in de diverse branches bij het dynamisch beheren van de MJOB`s. Op tactisch gebied hebben we hier vooral te maken met Vastgoed- en Assetmanagers waar we strategisch vooral adviseren aan Financiele directies.

Binnen de beleidsfuncties zijn wij momenteel een veelgevraagd adviseur voor het verduurzamingsvraagstuk, en dan met name de financiële vertaling binnen de lopende onderhoudsplannen. Wij leveren structurele kennis en consultancy vanuit ons flexibel bedrijfsbureau. Zo blijft u vrij om ons waar nodig en gewenst in te zetten.

Meerjarenbegroting mjob