pBel ons:  0316 525 025

Contract Management

Contract Management

Profrema Vastgoed maakt deel uit van een zogenaamde full serviceorganisatie en kan, door inzet van diverse uiteenlopende expertises ook uw organisatie volledig ontzorgen. Profrema treedt hierbij veelal op als onafhankelijke partner en kennisbaak voor het naar wens onderhouden en beheren van uw vastgoed. Omdat Profrema welbewust als controlerende- en niet als uitvoerende partij optreedt, kan men transparant en objectief adviseren richting haar opdrachtgevers.

Of het nu gaat om een door u gewenste vastgoed calculatie, een advies of volledig projectmanagement (lees ontzorgen van A tot Z) Profrema vult uw ondersteuningsbehoefte altijd op maat in. Door per project telkens weer opnieuw de klantbehoefte centraal te stellen weet Profrema, naast het hanteren van korte lijnen richting uitvoerder en opdrachtgever, de vooraf gezamenlijk besproken afspraken te monitoren.

Een optimaal contractmanagement zorgt voor meerwaarde en kwaliteit door het terugbrengen van de risico`s. Wij adviseren daarom ook bij het onafhankelijk opstellen van aanbestedingen, prijsspiegelingen en vervolgens het selecteren van uitvoerende partijen.

Het opstellen van KPI`s en andere overeengekomen voorwaarden dienen binnen het inkoopproces, naast de platte prijs, niet uit het oog verloren te worden. Om de afspraken goed tijdens de cycli te blijven bewaken verzorgen wij naast het Contract Onderhoud (CO) ook de controles op uitvoer, oplevering en binnen de cycli van het MJOP met haar onderliggende afspraken, die soms zelfs door wetgeving worden voorgeschreven.

Vastgoedbeheer