pBel ons:  0316 525 025

Portfolio

Profrema Schilder+ bedient inmiddels meer dan 200 Schilder- en onderhoudsbedrijven van transparante Calculatie Frames. Onze opdrachtgevers én onze werken variëren van groot tot klein. De initiële opdrachtgever is in deze altijd leidend, wil men een één op één calculatie die desnoods ook afgeprijsd wordt of een mogelijkheid om Calculatie kosten te delen tot soms wel 70%. Kijk op onze Onder Handen welke werken wij reeds aan het rekenen zijn of onze Naar Geïnformeerde werken waar mogelijk (ook) kosten op te delen zijn ! U kunt zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief projecten, u ontvangt dan wekelijks een up te date mail met alle werken die binnen Profrema bekend zijn. Eventuele referenties of ambassadeurs zijn op te vragen bij de afdeling Profrema | Sales

Steeds vaker worden professionele klussen uitgevoerd door de doe-het-zelver. De kwaliteitsbewuste verfbewuste consument kiest hiervoor professionele gereedschappen voor de zekerheid van een eindresultaat van hoog niveau. Sigma Coatings biedt deze professionele tools via de verfspeciaalzaken.

De juiste kleuren kiezen voor in huis kan een hele opdracht zijn. Sigma Coatings heeft een concept ontwikkeld om het kleurkeuzeproces te vergemakkelijken. Met het Sigma Inspiration Concept ontdekt u stap voor stap welke uw persoonlijke stijl is en welke kleuren die stijl het best uit de verf doen komen. U kunt hiervoor terecht in elke Sigma Select Shop.

Sikkens is onderdeel van AkzoNobel, de grootste firma voor verven en lakken ter wereld die ook een belangrijke leverancier van speciale chemicaliën is.

AkzoNobel levert wereldwijd innovatieve producten voor de industrie alsmede voor eindklanten en heeft zich tot doel gesteld om voor haar klanten milieuvriendelijke oplossingen te ontwikkelen. AkzoNobel, met hoofdkantoor in Amsterdam, behoort tot de Global-Fortune-500-bedrijven en is leidend op het gebied van duurzaamheid.

Om een totaaloplossing te bieden, zijn het bouwbedrijf en het ontwikkelingsbedrijf gebundeld binnen de divisie BNBO. Bovendien werkt deze divisie intensief samen met Ballast Nedam Infra. Dat maakt een integrale aanpak mogelijk bij grote, complexe projecten waarbij ook de infrastructuur een belangrijke rol speelt.

Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling wil de 'waardeketen' (de hele levenscyclus van gebouwen en projecten) zowel naar voren als naar achteren verlengen: we zijn van het eerste planningsmoment tot en met de langetermijnzorg betrokken bij bouw- en infraprojecten.

Plegt-Vos komt voort uit een familiebedrijf met een rijke, internationale ondernemerstraditie. De platte organisatie, de korte lijnen en het brede activiteitenpakket zijn daar kenmerkend voor. Al ruim 110 jaar combineren we warme traditie met actuele ambitie en lef.

Onze kernactiviteiten zijn vastgoedontwikkeling, burgerlijke & utiliteitsbouw, beheer & onderhoud, infra & milieu en woningbouw. Wij bieden diverse woonconcepten aan en concepten voor semi-permanente bouw, levensloopbestendige bouw en duurzaam renoveren.

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 70 parken met in totaal circa 12.000 bungalows.

Met 51 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Zeven van de parken beschikken over campings, met in totaal ruim 1.500 kampeerplaatsen.

Zevenaar is een gemeente in de Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente is genoemd naar de hoofdplaats Zevenaar en telt 32.282 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 58,13 km² (waarvan 4,34 km² water). De gemeente Zevenaar maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

De gemeente Angerlo is per 1 januari 2005 heringedeeld met de gemeente Zevenaar. De fusiegemeente heet ook Zevenaar en is in oppervlakte meer dan twee keer zo groot geworden.

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatingsonderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka.

Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 50.000 medewerkers zich in voor het leveren van topproducten en -technologieën voor de groeiende behoeften van onze snel veranderende wereld.

Met bijna 100 jaar ervaring zijn we vernieuwend op het terrein waar we zoveel van weten. Wat goed is, willen we behouden en van daaruit verder verbeteren.

We zijn een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Dat komt niet doordat we alles bij het oude laten, maar juist doordat we bij de ontwikkeling van onze producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten.

Bij KlokBouw in Nijmegen werken vakmensen die samen de handen uit de mouwen steken. Met duurzame en innovatieve concepten wordt succesvol ingespeeld op de veranderende markt.

KlokBouw is onderdeel van KlokGroep, dat bestaat uit bouwers, ontwikkelaars en beleggers. Met meerdere specialisaties onder één dak kunnen opdrachtgevers rekenen op de hoge solvabiliteit, ruime liquiditeitspositie, grote mate van betrokkenheid, expertise en betrouwbaarheid van de groep. Ook Novaform, KlokWonen, KlokOntwikkeling, KlokGIB en KlokMilieu zijn onderdeel van KlokGroep.

Het hoofdproduct van Gilde Software kent een internationale grondslag. Het systeem is gebaseerd op meer dan 25 jaar know-how in de automatisering van projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven.

Internationaal werken ruim 100.000 gebruikers met onze software. Deze omvangrijke klantengroep zorgt voor een groot draagvlak om een team specialisten continu de software te laten doorontwikkelen. Hierdoor biedt Gilde Software u de garantie voor kwalitatief goede en actuele software tegen beperkte kosten. Deze wordt steeds aangepast op de laatste (Microsoft)technologie en de wensen van de klanten van Gilde Software.

Trimetal staat voor complete verfsystemen, diverse diensten, praktijkgerichte trainingen en ondersteuning op maat voor de professional.

Trimetal zet zijn schilders altijd en overal op de voorgrond. Want jouw vak is ons vak. Onze kwaliteit garandeert een mooi en langdurig resultaat. En dankzij onze nauwe samenwerking met de Trimetal groothandels bieden wij alle ondersteuning die een vakman nodig heeft: voor, tijdens en na de klus.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen.

Het Graafschap College is de grootste mbo-instelling van de Achterhoek. Mensen uit de hele regio, maar ook daarbuiten, komen naar onze school. Leren doe je een leven lang, dus wij geven les aan mensen van alle leeftijden. Het Graafschap College biedt een ruim aanbod van mbo-opleidingen in de beroepsopleidende en beroepsbegeleidende leerweg op het gebied van Economie & Dienstverlening, Techniek & Informatica en Zorg & Welzijn.

De Sector Educatie & Participatie verzorgt opleidingen op het gebied van voortgezette educatie (vwo, havo en vmbo-tl), Nederlands als tweede taal, inburgering en beroepsonderwijs (AKA). Ook verzorgt het Graafschap College (maatwerk)scholing voor bedrijven en instellingen.

Coencad BV is ontstaan vanuit Co&Cad Automatisering. Co&Cad Automatisering is opgericht in december 2001. In de eerste jaren is het programma CADTroon ontwikkeld, een programma voor het automatiseren van technisch tekenwerk.

Het wordt o.a. toegepast voor het geautomatiseerd tekenen van hekwerken of geveldragers. In 2010 is gestart met de ontwikkelen van CADTroon WoningBeheer, een programma voor het opmeten/tekenen van gevels en het registreren van het onderhoud. Het is gebaseerd op CADTroon en draait onder BricsCAD.

Vitens bestaat uit meer dan 1.400 mensen die zich verbonden voelen door een passie voor water.

Zij werken voortdurend aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit. Omdat ze weten dat 5,5 miljoen klanten daar blindelings op vertrouwen.

WBC levert met opvallende creativiteit passende huisvesting en diensten waarbij de efficiëntie van het bouwwerk over de totale gebruiksduur leidend is en meerwaarde creëert. Mooi, duurzaam bouwen en projectontwikkeling, dat is waar we bijna dagelijks mee bezig zijn.

Daarbij zijn we flexibel en hebben veel kennis van zaken. Openheid en transparantie zijn bij ons waarden die er toe doen. Zo kunnen we op een vernieuwende en creatieve manier bij aan die duurzame samenleving. We maken de toekomstverwachtingen van onze klanten meer dan waar.

Stichting Proles bestaat sinds 27 september 2011 na een fusie van Stichting POOL en SPOR. Stichting Proles vormt het bevoegd gezag van veertien basisscholen in de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar.

De bij de Stichting Proles aangesloten basisscholen behouden hun eigen naam, gezicht en onderwijskundige identiteit en worden ondersteund en aangestuurd door de stichting. Elke school vallend onder de Stichting Proles heeft een eigen directeur die integraal verantwoordelijk is voor de school.

De Reinbouw kijk op bouwen. Of het nu gaat om de voorbereiding, de uitvoering of de nazorg. Wij maken het verschil.

Ons team van professionals vormt een sterk team. Onze kracht bewijst zich door vakmanschap en ervaring. Deze vakmanschap vertalen wij in kwaliteit en betrouwbaarheid op ieder vlak, gedurende het gehele proces. Een vlekkeloos verlopen bouwproject, tevreden opdrachtgevers en bewoners, een kwalitatief optimaal project: voor minder doen wij het niet.

GiesbersGroep werkt aan bouw-, ontwikkelings, renovatie- en onderhoudsopgaven in een aantal segmenten van de markt.

Onze kernactiviteiten zijn: initiërende woningbouw, het uitvoeren van Design & Construct opgaven, de ontwikkeling en realisatie van duurzaam maatschappelijk vastgoed (met name onderwijs en zorg), bedrijfsgebouwen en renovatie en onderhoud van met name wooncomplexen.

Vianen koestert haar geschiedenis en is voorbereid op de toekomst. Bezoekers zijn vaak verrast door het prachtige historische centrum en de vele bezienswaardigheden.

Maar ook door de landelijke ligging, terwijl Utrecht toch zo dichtbij ligt. Grote bedrijven als Miele en Makro profiteren al jaren van die aantrekkelijke combinatie.

Al 36 jaar is Bartels Datastore in de schilders- en afbouw branche de marktleider en trendsetter. De programmatuur is ontwikkeld door en voor mensen uit de praktijk.

Van OZP tot de allergrootste vastgoed onderhoudsbedrijven werken met de professionele programmatuur. Maar natuurlijk ook woningbouwcorporaties en advies/calculatiebureau's zijn onze klanten. Veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en vaktechnisch zijn de basisbegrippen van de programmatuur.

Ondernemend, professioneel en eigentijds. Zó werkt Hegeman Bouwgroep Almelo. Hegeman Bouwgroep Almelo is actief in vastgoedontwikkeling, woningbouw & utiliteitsbouw, (planmatig) onderhoud en renovatie. Deze gebundelde kennis en ervaring maakt ons tot een sterke, daadkrachtige partij in ieder projectteam.

Hegeman hecht grote waarde aan korte lijnen, een platte organisatie en betrokkenheid, zowel intern als extern. Hiermee willen we bereiken dat opdrachtgevers, projectpartners én medewerkers zich thuis voelen bij Hegeman.

Montferland is een gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Gelderland. De naam is te danken aan de gelijkluidende streek en daarin gelegen heuvel. De gemeente is op 1 januari 2005 ontstaan door een gemeentelijke herindeling uit de opgeheven gemeenten Bergh en Didam.

Aan de zuidzijde van de gemeente ligt de landsgrens met Duitsland. Het gemeentebestuur is gevestigd in Didam. Montferland heeft een oppervlakte van ca. 110 km² en heeft een schakelfunctie voor de Regio Achterhoek en deStadsregio Arnhem Nijmegen.

Delta geeft primair onderwijs voor circa 6000 leerlingen en er werken in totaal zo'n 600 personeelsleden. Delta heeft kwaliteit hoog in het vaandel en die kwaliteit is sterk afhankelijk van leerkrachten. Elkaar ondersteunen en vooral gebruik maken van elkaars kwaliteiten maakt ons samen sterk.

Daarnaast doorgroeien in kwaliteiten en openstaan voor leren. Dit maakt Delta een prettige organisatie om voor te werken en levert kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan onze leerlingen.

Met deskundige teams ontwikkelen, bouwen, revitaliseren en restaureren wij huisvesting voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. In onze rol als budgetbewaker zijn wij in staat complexe projecten te realiseren.

KuiperArnhem rekent tot haar geografisch werkgebied de Stadsregio Arnhem Nijmegen met een straal tot circa 80 kilometer daarbuiten. Projecten worden gerealiseerd in opdracht van onderwijs- en zorginstellingen, corporaties, overheden, bedrijven, projectontwikkelaars, institutionele beleggers en particulieren.

De Stichting Primair Onderwijs De Liemers is een onderwijsorganisatie voor primair onderwijs met 15 scholen voor katholiek, protestants-christelijk, inter-confessioneel en algemeen-bijzonder basisonderwijs.

Voor de scholen geldt dat kwaliteit en autonomie hoog in het vaandel staan. Iedere school kenmerkt zich door haar eigen sfeer en karakter. De beste zorg voor het kind en de open communicatie naar ouders/verzorgers worden door alle scholen nagestreefd.

Gemeente Oude IJsselstreek is in 2005 ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeenten Gendringen en Wisch. Het heeft een oppervlakte van zo'n 140 vierkante kilometer en er wonen bijna 40.000 inwoners. De gemeente is goed bereikbaar via de A18, de N317 en via Duitsland over de A3.

De rivier de Oude IJssel is van groot belang voor de gemeente. Vroeger leverde het ijzer, waardoor zich hier bekende ijzersmelterijen vestigden, als ATAG, Pelgrim, Etna en DRU, Tegenwoordig biedt de rivier tal van recreatiemogelijkheden, een maakt het de Oude IJsselstreek een prettig gebied om in te wonen.

Naast nieuwbouw en utiliteitsbouw, zijn we sterk in verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Bij uitstek de bouwactiviteiten waar ons vakmanschap, ervaring, kennis en kunde bijdragen aan een succesvol bouwproject.

Wij zijn in staat deze deskundigheid als aannemer in uw bouwteam in te brengen waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen en de projectdoelstellingen te bewaken. Uitgangspunten op het gebied van budgettering en prijsvorming, maar ook op gebieden als duurzaam bouwen of respecteren van de leefomgeving zijn bij ons leidend.

Een rijksmonument in Nederland is een gebouw of object die van algemeen belang is wegens de schoonheid, de betekenis voor wetenschap of de historische waarde. Een monument moet 50 jaar of langer geleden zijn gemaakt om in het kader van de "monumentenwet voor bescherming" in aanmerking te komen.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed is een onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We werken onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister. De Rijksdienst voert wet- en regelgeving en erfgoedbeleid uit dat het ministerie samen met de dienst ontwikkelt.

Of het nu gaat om een woonhuis, een utiliteitsgebouw, een bedrijfspand of gebiedsontwikkeling bouwen is het waarmaken van een ambitie, het realiseren van een droom. Maar bouwen is ook een complex proces. Alle stappen daarin - ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden, financieren en de bewaking daarvan bepalen samen het succes van een bouwproject.

De KlaassenGroep beheerst het bouwproces en ondersteunt u naar wens en behoefte op één, verschillende of alle onderdelen van dat proces.

Bouwborg is uw betrouwbare partner voor dagelijks en planmatig onderhoud, renovatie en kleinschalige nieuwbouw. We werken in heel Nederland aan het verbeteren van de waarde van uw vastgoed. Onze belofte aan u is: Realiseren van blijvende kwaliteit.

bent met Bouwborg verzekerd van een professionele partij met hoge deskundigheid en de juiste mentaliteit. Bouwborg is met recht een vakspecialist te noemen waarvan u op aan kunt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Bouwborg specialist in uw eigen regio.

Iedere bouwonderneming kan bouwen. Logisch. Welling Bouw | Onderhoud maakt het bijzonder. Of het nu gaat om de bouw, verbouw, renovatie of onderhoud in utiliteitsbouw of woningbouw: wij pakken uw bouwprojecten net even anders aan. Bouwen zit ons namelijk in het bloed, de oorsprong van onze activiteiten gaat terug tot 1899.

Als echt en hecht familiebedrijf willen we verwachtingen waarmaken én overtreffen. Met gevoel voor mensen, oog voor kwaliteit en hart voor de samenleving. Bijzonder? Ontdek het zelf!

Bouwonderneming Zevenaar heeft een platte organisatiestructuur met korte lijnen, dat betekend dat alle mede-werkers zeer nauw betrokken zijn bij het productieproces in al zijn facetten.

Bouwonderneming Zevenaar besteed stelselmatig en systematisch aandacht aan produktontwikkeling en aan bouwtechniek verbetering.

Van Wijnen is meer dan bouwen. We voelen ons betrokken bij opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Daarom werken we graag met anderen samen, zorgen we ervoor dat onze mensen zich binnen onze bedrijven kunnen ontplooien en staan we naast onze opdrachtgevers om ze bij bouwprojecten te begeleiden.

Onze ambitie is helder: wij willen de beste onderneming in de markt zijn. Wij geloven erin dat kwaliteit, samenwerking, proactief handelen en kennisdeling de sleutels vormen tot succes.

Klanderman Bouwbedrijf, van casco tot volledig afgewerkt. Wij hebben alle disciplines in huis, dat werkt sneller, goedkoper en met een beter resultaat.

Woningbouw, Utiliteitsbouw, Restauratie, Renovatie, Klantenwerk

Met meer dan 25 jaar ervaring in bouw, verbouw en onderhoud van woningen, staan wij u graag terzijde met vakmanschap en advies. Vindingrijkheid en kennis van zaken zijn onze belangrijkste ingrediënten om van uw huis weer uw thuis te maken.

Ons werkgebied bevindt zich in en om de Hoeksche Waard. Ook in het gebied ten zuiden van de Hoeksche Waard, tot aan Roosendaal, vindt u vele woningen die door onze vakmensen zijn aangepast en opgeknapt.

Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle betrokkenen bij bouw- en GWW-projecten, door bouwkundigen, civiel technici en IT-ers van Brink Groep. Ter ondersteuning van de totale levenscyclus van elk type gebouw, kunstwerk of infrastructuurtracé. Ibis is open en daardoor eenvoudig te integreren met andere ontwerp-, administratie- of ERP-software.

Bouwen is een vak en dat vak verstaat Bumé Aannemingsbedrijf uit Velp als geen ander. Bumé is een middelgroot, onafhankelijk bouwbedrijf dat volledig self supporting is. Alle disciplines hebben wij in huis, zowel in het voorbereidende als in het uitvoerende traject.

Kenmerkend voor Bumé is een pro-actieve en no nonsense aanpak. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers klaren we de klus. Binnen de vastgestelde tijd en met een hoog kwaliteitsniveau.

Van Campen Bouwgroep is een middelgrote, zelfstandige, ontwikkelende bouwonderneming, die zich in brede zin richt op woningbouw en utiliteitsbouw. Wij bieden een integrale aanpak van bouwprojecten, waarbij het samenbrengen van deskundigheid, optimale waarborg biedt in coördinatie en uitvoering.

Onze opdrachtgevers weten zich hierbij verzekerd van een vloeiend bouwproces, waarbij afstemmingsproblemen tot een minimum worden beperkt.

Trimetal staat voor complete verfsystemen, diverse diensten, praktijkgerichte trainingen en ondersteuning op maat voor de professional.

Professionaliteit en een warm contact gaan hand in hand bij Trimetal. Dat is altijd zo geweest en dat willen we ook zo houden. Al gaat het er bijzonder professioneel aan toe, de band tussen Trimetal en schilder gaat net iets verder. Typisch Trimetal.