pBel ons:  0316 525 025

Schilder Calculatie

CALCULATIE GLAS EN SCHILDERWERK

Profrema Schilder+ realiseert calculaties voor zowel de nieuw en-/of verbouw. Wij rekenen vanaf tekening of komen de meters en niet standaard reparaties in het werk opnemen. De hiaten en grijze gebieden worden op voorhand door ons uit bestekken en tekeningen gehaald, zodat u met vertrouwen kunt gaan afprijzen en een correcte offerte richting uw opdrachtgever kunt aanbieden. Het volledig en transparant calculeren van aanvragen in de aanbestedingsfase zal uiteindelijk voor u het verschil maken tussen het wel of niet succesvol afronden van een uiteindelijke opdracht.

Onze calculaties kunnen wij naar wens voor u opbouwen in de diverse veelgebruikte calculatieprogramma`s als; Gilde Handsoft, Bartels / Topcalc, Excel of PDF. Om uw organisatie optimaal en inhoudelijk naar wens te ontzorgen, werkt Profrema met een team van zeer ervaren mensen uit de praktijk. Wij weten wat uw uitdagingen en mogelijke oplossingen zijn en adviseren u desgewenst hierbij.


Calculatie Schilderwerk

CALCULATIE FRAME

Profrema Schilder+ werkt altijd vanuit een vaste basis, dit noemen wij ons Calculatie Frame. Dit is in werkelijkheid niet meer dan een vaste structuur van hoe; meters, hoeveelheden en andere benodigdheden worden aangeleverd bij u als opdrachtgever. U hoeft enkel nog af te prijzen en de offerte bij uw klant aan te bieden.


CALCULATIE KOSTEN DELEN

Profrema Schilder+ is zeer actief in het onderhouden én ten gelde maken van haar schildernetwerk. Profrema kijkt voor u welke werken, waar en wanneer, in de markt zijn en waar mogelijk calculatie kosten op gedeeld kunnen worden.


Wilt u zelf ook graag gebruik maken van de mogelijkheid om kosten te delen, van een specifiek werk of opdracht, dan zullen wij deze actief binnen ons landelijk netwerk onder de aandacht brengen. Wij zoeken voor u binnen ons netwerk van 300 relaties een tweede of derde partij.


Steeds meer relaties laten hun aanvragen op onze wekelijkse "Naar Geïnformeerde lijst" plaatsen om daarna, bij mogelijke kostendeling, pas te beslissen om Profrema definitief te laten rekenen. Kortingen kunnen hierbij oplopen tot soms wel 60%.


ééN OP ééN

De projecten welke, door u gewenst, voor enkel één partij exclusief worden gerekend worden vertrouwelijk door ons behandeld en vindt u dus ook niet terug als referentie op onze website of andere social media. Let wel; u als de initiële opdrachtgever/ aanvrager, bent hierin altijd leidend en bepaald u op project niveau de wens welk project één op één of tegen kostendeling aan te bieden. Neem vrijblijvend contact op voor eventueel aanvullende vragen omtrent de diverse mogelijkheden.