pBel ons:  0316 525 025

Aanbesteding Schilderwerk

AANBESTEDING

Bij een aanbesteding voor het schilderwerk kunnen wij u, als onafhankelijke niet uitvoerende partij, met al onze jarenlange praktische kennis begeleiden en ontzorgen. Wij gaan hierbij als volgt te werk; het werk meten wij transparant en volledig voor u in. Vervolgens zorgen wij dat de door u gewenste schilderspartijen met dezelfde meters en hoeveelheden als uitgangspunt een offerte kunnen indienen. Dit doen we om bij de prijsspiegelingen duidelijk appels met appels te kunnen vergelijken.


PRIJSSPIEGELING

Wij maken de prijsspiegelingen zodra alle aangevraagde offertes binnen zijn en gaan deze vervolgens met u als opdrachtgever bespreken. Nadat de keuze voor de juiste partij door u gemaakt is gaan we de uitvraag en desgewenst de bijbehorende begeleiding inplannen. Wij realiseren steeds vaker voor onze opdrachtgevers het kick off gesprek met de uitvoerende partij en kunnen zelfs gewenst de tussentijdse- en eindcontroles voor u verzorgen.

Aanbesteding schilderwerk

KWALITEITSBORGING

Ons gezamenlijk doel is het bewaken van de kwaliteit en de afspraken die we voorafgaand aan de werkzaamheden gezamenlijk met het uitvoerend schildersbedrijf hebben gemaakt. Wij kunnen dit traject voor u van A tot Z begeleiden. Profrema is inmiddels bij vele landelijke projecten de onafhankelijke partij tussen opdrachtgever- en nemer. Wij voeren onze controle werkzaamheden momenteel voornamelijk uit voor Gemeentes, VvE`s, Scholenstichtingen en Zorginstellingen.